Frank Post

Frank Post | Directeur bij Frank Talent Support

"Jacqueline heeft ons de afgelopen jaren professioneel ondersteund. Zij kenmerkt zich door haar consciëntieuze en accurate werkwijze. Daarnaast is zij een leuke collega die proactief meedenkt in de programma’s waarbij zij betrokken is. Zeer aan te bevelen dus!"

PJ Flach

Philipp Jan Flach | CEO at LOGEX

"Jacqueline supported us during the last years. She was dedicated, concise, pragmatic and flexible. Great to work with. Highly recommended."

Bo Roos

Bo Roos - Lindgreen | CTO at LOGEX

"I have worked with Jacqueline during my first 10 months at LOGEX, and I enjoyed the pragmatism and efficiency with which Jacqueline took on the expected things, but also was always willing to help out with things she had never done before."

Marjolein

Marjolein van der Linden | De Conceptenbakkerij

"Ik heb Jacqueline een jaar mogen coachen. Ze is ontzettend leergierig, vraagt door als dat moet en is niet bang om haar visie tegenover die van een ander te zetten. Ze weet wat ze wil en ook wat niet en dat maakt het fijn en helder communiceren met haar. Jacqueline houdt zich nauwkeurig aan afspraken en in de gesprekken over haar opdrachtgevers komt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar voren. Ik zou haar zeker aanbevelen aan ondernemers die op zoek zijn naar een ondersteuner waar je écht dingen aan kunt overlaten zonder je verder zorgen te maken of het allemaal wel goed komt."

Ruud Tol

Ruud Tol | Grip op Finance

"Ik heb Jacqueline als support assistent ingezet voor zowel administratieve activiteiten als het organiseren van een bijeenkomst bij ons op kantoor. Ze is bijzonder goed in haar werk en daarnaast heeft ze een hartelijke, positieve en open persoonlijkheid. Ze denkt met je mee, is betrokken en flexibel, heeft oog voor detail en is een goede samenwerkingspartner. Alles wat ik aan haar overdroeg (soms ook 'over de schutting gooide') werd op tijd en naar verwachting opgeleverd. Kortom: de ideale support assistent die me echt heeft ontzorgd."

Satcha

Satcha Maduro - Valies | Satcha

"Jacqueline is de rust zelve. Ze denkt altijd een stap vooruit en ontzorgt. Ik heb haar ingehuurd voor een event van mij (Boost Your Life) en ik ben super tevreden! Topper is het!"

Kam Mai Tan

Kam Mai Tan | PwC

"Jacqueline brengt rust. Ik heb met Jacqueline samengewerkt in de organisatie van Finance Fashion Food, een event voor vrouwelijke topbestuurders en -managers. Zij begeleidde het proces van A tot Z, had oog voor de grote lijnen en de noodzakelijke details, ontzorgde het team en was bereid altijd net dat stapje verder te gaan. Een ervaren professional pur sang. Maar nog belangrijker voor mij was dat zij op alle momenten rust uitstraalde en dat gevoel van rust wist over te brengen. Hierdoor komen anderen in het team ook beter tot hun recht."

Steven Schotanus

Steven Schotanus | PwC

"Gedegen en betrouwbaar, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Jacqueline denk. Ik heb 2 jaar met haar samengewerkt, waarbij Jacqueline de management assistente was voor voor mijn innovatierol. Ik kon echt op haar vertrouwen en bouwen. Zij stemde altijd goed af, stelde vragen wanneer dingen onduidelijk waren en dacht met me mee. Met haar aan je zijde word je echt ontlast en ben je er zeker van dat dingen geregeld worden."

Atrid Tebberman

Astrid Tebberman | PwC

"Ik heb Jacqueline in de afgelopen jaren leren kennen als iemand die zeer betrouwbaar, rustig en flexibel is. In haar werk is zij servicegericht, heeft zij een prettige en duidelijke manier van communiceren en pakt zij zelfstandig zaken op. Hierbij komt zij zelf met ideeën en stemt zaken duidelijk met alle betrokken partijen af. Zij werkt proces- en planmatig en enorm gestructureerd. Zij was verantwoordelijk voor de logistieke organisatie van diverse evenementen voor het vrouwennetwerk PwC Women NL, RvB-leden, Industrie- en Regio leiders en internationale bijeenkomsten voor de Global verantwoordelijken in Nederland!"

Contact

KvK 68980027

Online Professional

regio Amsterdam

 

Schuttebreek 37

1121 LK Landsmeer

VOLG MIJ OP