Projectmanager

In december 2015 rond kerst zat ik op de bank en dacht: “Wat heb ik eigenlijk gedaan dit jaar en wat heb ik daarmee bereikt?” Ik kwam tot ontdekking dat mijn leven bestond uit hard werken in loondienst, op stap gaan en daten. Die dates liepen nooit uit op een relatie en in die baan lukte het niet om hogerop te komen. De avonden stappen met vriendinnen waren wel gezellig maar als je ouder wordt doe je dat toch minder.

Ik besloot een online training als Evenementen Organisator te volgen die ik nog op de plank had liggen. Tijdens een burn-out in 2010 was ik ermee begonnen maar had het nooit afgemaakt. Zogezegd, zo gedaan en in juni 2016 behaalde ik met een hoog cijfer mijn diploma. Apetrots was ik en het voelde geweldig!

Geïnspireerd en met het gevoel dat ik iets zinnigs aan het doen was met mijn leven besloot ik een vervolg te gaan doen op een training die ik in 2014 had gevolgd. De manager waar ik voor werkte in 2014 zag mijn potentie (waar ikzelf toen nog niet zo van overtuigd was) en in 2016 werd ik gecertificeerd eventmanager.

Daarnaast probeerde ik op mijn werk promotie te maken en was ik bestuurslid geworden bij een Stichting die evenementen organiseerde. Ik voelde me Superwoman in 2016! Maar helaas mocht dat niet heel lang duren. Na de kerstvakantie lukte het niet om weer aan de slag te gaan. Lusteloos lag ik op de bank en sliep veel. Ik bleek een burn-out te hebben.

 

Maar ik ben een doorzetter dus na 1,5 maand toch weer aan het werk tot ik na de zomer van het ene op het andere moment het niet meer zag zitten. Na maanden ondersteuning van de bedrijfsarts en een psycholoog heb ik mijn baan opgezegd. Doodeng, want ik ben opgevoed met dat je vooral zekerheid moet hebben in het leven. Daar hoort je (goede) baan opzeggen niet bij.

In de maanden daarna ontstond er een nieuw plan. Al veel eerder had iemand via LinkedIn connectie met mij gemaakt en zij runde de Academie voor Virtueel Professionals. Toen was er een zaadje gepland en dat is heel langzaam gaan groeien. Tijdens mijn burn-out ben ik op onderzoek uitgegaan. Was het ondernemerschap wel voor mij? Mijn ouders zijn geen ondernemers. Heb ik wel een netwerk? Kan ik dat allemaal wel?

Na veel overleg met mensen van de Academie en met behulp van mijn loopbaan coach ben ik ervoor gegaan. In 2018 de opleiding gedaan tot Virtueel Professional waar je leert wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf en daarna nog een spoedcursus website bouwen want als ik online ging ondernemen hoorde daar wel een website bij. Dat vond ik althans.

Sinds december 2018 mag ik mijzelf ondernemer noemen en heb ik verschillende opdrachten gehad en trainingen gedaan. Ook heb ik mij laten coachen en ben ik ontzettend gegroeid als persoon.

Ik geniet elke dag omdat ik nu mijn tijd en harde werk investeer in mijzelf. Daarnaast heb ik geleerd dat ik graag mensen wil helpen om verder te komen, in het algemeen en met hun bedrijf. Ik voel mijzelf verantwoordelijk voor het werk wat ik voor hen doe.

Vaardigheden

Project- en Eventmanagement

Managementondersteuning

Officemanagement

Canva

Mailchimp

Webinargeek

WordPress

Learndash

WooCommerce

 

Competenties

Doorzettingsvermogen

Rots in de branding

Praktisch

Doelmatig samenwerken

Effectief communiceren

Oog voor detail

Verantwoordelijk

Betrouwbaar

Loyaal

 

Contact

KvK 68980027

Online Professional

regio Amsterdam

 

Schuttebreek 37

1121 LK Landsmeer

VOLG MIJ OP